Skip to main content

Wist je dat er meer dan 30 verschillende diensten in je productiviteitssuite zitten? Mailen, documenten delen, beheer van je apparaten, de nieuwste desktopsoftware… En hoeveel gebruik jij er al? In je productiviteitssuite zitten een paar verborgen pareltjes die het je een stuk gemakkelijker kunnen maken. We zetten er drie voor je op een rij. Jouw productiviteit en die van je collega’s kan alleen maar groeien.

Je cloudgebaseerd pakket is een stabiele oplossing met steeds meer functionaliteiten voor een lage maandelijkse kost. Elke dag mail je, maak je teksten op en gebruik je rekenbladen. Dat zijn de klassiekers. Maar in Microsoft 365 zitten meer dan 30 verschillende diensten. We zetten drie verborgen parels op een rij.

1. Samenwerken is verbinden

Op kantoor, bij een klant of onderweg. Samenwerken doe je vandaag eenvoudig en veilig. Met korte chatberichten, videogesprekken of door commentaar aan een document te hangen. Want waar je ook bent met elke computer, tablet en telefoon blijf je verbonden met je collega’s.

En of jullie nu samen een project beheren of een rapport schrijven, jullie bewaren jullie werk op een gezamenlijke plek. Elke collega die meewerkt aan het project heeft toegang tot de juiste informatie. Maar je kan ook je klanten betrekken.

In Microsoft Teams komen de sterkste communicatietoepassingen samen. Alle functionaliteiten die je gewoon bent van SharePoint, OneDrive, Skype en Yammer maar dan verbeterd en in een gebruiksvriendelijk jasje. Een centrale opslagplaats voor al je communicatie en informatie. En die intuïtieve zoekfunctie zit er standaard bij.

2. Veiligheid boven alles

Bij Flexamit vinden wij veilig werken belangrijk. Dat vertelden we al hier en hier. Herlees onze blogposts of beluister de opname van de webinar. In je productiviteitssuite zitten ook enkele hulpmiddelen om je te beschermen. Met een multi-factorauthenticatie bescherm je je medewerkers, bedrijfsinformatie en infrastructuur.

Daarbovenop kan je ook nog eens alle toestellen in je onderneming beheren. Apparaten met toegang tot je mails, documenten en bedrijfsgegevens geef je een extra bescherming. Bij diefstal of verlies kan je bijvoorbeeld alle data verwijderen. Zo komen je gegevens nooit in verkeerde handen terecht.

3. Samenwerken is plannen en vieren

Samenwerken doe je met een vast team. Of met een groep die eenmalig aan een project of thema werkt. Hoe jullie samenwerking ook is, je wil een overzicht houden op taken, berichten, documenten en tijdlijn.

Planner helpt je daarbij. Een eenvoudige tool waarin je je projecten plant en organiseert. Per project maak je op de overzichtpagina een bord aan. Je sleept er taken naartoe en wijst die toe aan teamleden. Documenten, berichten of grafieken, belangrijke informatie koppel je aan je project. Je ziet een overzicht per persoon en herverdeelt taken wanneer nodig.

Planner is een cloudtoepassing die beschikbaar is op elk apparaat met internettoegang waardoor je ook op verplaatsing meewerkt. Zo organiseer je de groei van je team en vier je successen.

Ook aan de slag met deze tools? Of wil je weten wat die 27 andere diensten in je productiviteitssuite zijn? Contacteer ons en we kijken samen hoe we je kunnen helpen.

Wim van Sprundel

Author Wim van Sprundel

More posts by Wim van Sprundel

Leave a Reply

All rights reserved.