Skip to main content

We schreven al over hoe je een moderne werkplek creëert. Dat je als eerste stap naar digitale transformatie een strategie opstelt. En dat elk plan start met de bestaande toestand in kaart te brengen. Je toekomstplan, concrete behoeften en technisch kader. In deze fase komt ook de houdbaarheidsdatum van je investeringen aan bod.

Houdbaarheidsdatum van je investeringen

Alles wat je ooit kocht, heeft een beperkte houdbaarheid. Voeding, auto’s en koelkasten. En dus ook hard- er software. Je investeerde in de nodige software, een of meer servers met een serverrack in een serverruimte. Maar de houdbaarheidsdatum van deze investering is beperkt.

Ook softwarebedrijven stoppen met de ondersteuning van verouderde producten. Dit is een groot beveiligingsrisico. Geen updates meer, geen technische ondersteuning en geen veiligheidsupdates tegen virussen, ransomware en andere bedreigingen.

En je houdt geen gelijke tred met de rest van de wereld. Die omarmt nieuwe technologieën en stapt in de cloud. Is de houdbaarheidsdatum van je investering verstreken, dan is de life support cycle ten einde. Focus hier dan eerst op.

Kies voor hogere efficiëntie en veilige oplossingen

Of het nu voor je administratie, je productie of je IT is, je wil een specialist. Door bepaalde bedrijfsprocessen door een externe partner uit te laten voeren, zorg je voor hogere efficiëntie en veiligere oplossingen.

Besteed je je IT-diensten uit dan is je werkomgeving altijd up-to-date. Beschermd tegen bedreigingen, geen life support cycle meer waar je rekening mee moet houden en elke innovatie klaar voor gebruik. Je breidt uit of bouwt af zoals het jou uitkomt en je weet vooraf wat je betaalt.

In een flexibele cloudomgeving beschik je over alle voordelen van een managed service. Met een efficiënt, veilig en beschikbaar IT-platform.

In alle vrijheid ondernemen

Je kan je data en servers migreren naar de cloud. Maar de cloud is zoveel meer. Via een internetverbinding krijg je toegang tot servers, opslagruimte, databanken, netwerkfuncties, software en meer.

Ontwikkel je nieuwe diensten? Gegevens opslaan, back-ups van bedrijfsgegevens bewaren en ophalen wanneer er iets fout loopt? Websites hosten of audio en video streamen? Gegevens analyseren op patronen en voorspellingen maken?

Schakel de kracht van de cloud in. Met een flexibel en betrouwbaar cloudplatform kan jij in alle vrijheid ondernemen. Je gebruikt de toepassingen die je nodig hebt en je betaalt wat je gebruikt. Wij helpen je voor de juiste oplossing kiezen.

Stabiliteit in digitale transformatie

Blijf niet aanmodderen. Maak nu werk van je investeringen waarvan de houdbaarheidsdatum ten einde is. Doortastende keuzes van vandaag zorgen morgen voor een betrouwbaar resultaat. Met je data in een beheersbare, gecontroleerde omgeving breng je stabiliteit in je digitale transformatie. En ben je een stap dichter bij een moderne werkplek.

Uiteraard sturen we je niet alleen het bos in. De cloud is onze natuurlijke habitat. Neem contact met ons op en we wijzen je graag de weg.

Wim van Sprundel

Author Wim van Sprundel

More posts by Wim van Sprundel

Leave a Reply

All rights reserved.