Skip to main content

Welkom in je eigen online lesruimte

scroll naar beneden om meer te weten.

We zitten al eventjes thuis, en het lijkt erop alsof dit nog een tijdje zo zal blijven. Natuurlijk zitten ook leerlingen thuis. Dat levert een heleboel uitdagingen op. Graag helpen we je verder met een digitale oplossing om dit vraagstuk op te lossen.

Help, ik moet online lesgeven . . .

Je merkt al snel dat je leerlingen, zelfs de allerjongste, vlot gebruikmaken van digitale hulpmiddelen. Swipen, klikken, liken en streamen, dat lukt zonder moeite.

Om een efficiënte, goed georganiseerde, duurzame digitale leeromgeving op te zetten en te onderhouden, komen echter al snel enkele minder vanzelfsprekende elementen om het hoekje kijken.

Hoe ga ik ermee van start?
Hoe verspreid ik leerstof en taken klassikaal?
Hoe volg ik leerlingen individueel op?
Hoe kan ik mijn leerlingen laten samenwerken?
Hoe kunnen leerkrachten samenwerken?
Hoe kunnen ouders reageren?
Wat met integraties met andere systemen?
Wat met veiligheid en privacy?
Hoeveel kost dit?

Ik wil binnen 30 minuten starten!

Samen met ijverige leerkrachten en onze IT-professionals ontwikkelden we korte online sessies die je online kan volgen. We herhalen dezelfde sessie meermaals zodat iedereen de kans krijgt om mee te volgen.

Volg zeker ook onze social media en website. We delen daar graag onze vervolgsessies die dieper ingaan op onderwerpen die van toepassing zijn op leerkrachten die aan de slag willen met hun online lesruimte.

Volgende week . . .

meer webinars

Bekijk ondertussen onze meest recente blogposts

News
24/06/2024

MFA, M staat niet voor mobiel!

MFA (of ook Multi-Factor Authenticatie) is de afgelopen tijd niet meer weg te denken uit het digitale landschap. De reden daarvoor is vrij eenvoudig: MFA vormt een extra beschermingslaag wanneer…
News
31/01/2024

Waarom gebruiken we massaal de cloud?

Zoals je weet heeft de opkomst van cloud, of langweg ‘cloud computing’, voor een ware revolutie gezorgd in de manier waarop bedrijven de laatste jaren gegevens opslaan, beheren en gebruiken.…
Jobs
21/03/2023

First Line Customer Support Specialist

Wie zijn wij? FLEXAMIT is de ICT-partner voor elk type organisatie. Met 10 jaar ervaring op de teller bedienen we momenteel enkele honderden klanten met in totaal 17.000 gebruikers. Op…

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

All rights reserved.