We zitten al eventjes thuis, en het lijkt erop alsof dit nog een tijdje zo zal blijven. Natuurlijk zitten ook leerlingen thuis. Dat levert een heleboel uitdagingen op. Graag helpen we je verder met een digitale oplossing om dit vraagstuk op te lossen.

Help, ik moet online lesgeven . . .

Je merkt al snel dat je leerlingen, zelfs de allerjongste, vlot gebruikmaken van digitale hulpmiddelen. Swipen, klikken, liken en streamen, dat lukt zonder moeite.

Om een efficiënte, goed georganiseerde, duurzame digitale leeromgeving op te zetten en te onderhouden, komen echter al snel enkele minder vanzelfsprekende elementen om het hoekje kijken.

Hoe ga ik ermee van start?
Hoe verspreid ik leerstof en taken klassikaal?
Hoe volg ik leerlingen individueel op?
Hoe kan ik mijn leerlingen laten samenwerken?
Hoe kunnen leerkrachten samenwerken?
Hoe kunnen ouders reageren?
Wat met integraties met andere systemen?
Wat met veiligheid en privacy?
Hoeveel kost dit?

Ik wil binnen 30 minuten starten!

Samen met ijverige leerkrachten en onze IT-professionals ontwikkelden we korte online sessies die je online kan volgen. We herhalen dezelfde sessie meermaals zodat iedereen de kans krijgt om mee te volgen.

Volg zeker ook onze social media en website. We delen daar graag onze vervolgsessies die dieper ingaan op onderwerpen die van toepassing zijn op leerkrachten die aan de slag willen met hun online lesruimte.

Volgende week . . .

meer webinars

Bekijk ondertussen onze meest recente blogposts

Jobs
november 22, 2020

Administratief medewerker

Ben jij een administratieve duizendpoot? Dan zijn wij misschien wel naar jou op zoek. Stuur je ons een bericht op jobs@flexamit.com? Tot snel!
Working at home
april 1, 2020

Microsoft Teams, de nieuwe woordenschat

Gelukt! Ik ben aangemeld in Microsoft Teams. Maar wat kan ik hier nu mee? Wat is een Team, kanaal, bericht en waarom zou ik iets volgen? We helpen je op…
FeaturedWorking at home
maart 24, 2020

Work-life balance voor thuiswerkers

Voor vele mensen begint hun werkdag bij de rit naar kantoor en eindigt deze als ze terug aan hun voordeur komen. Natuurlijk is dat niet zomaar van toepassing als je…

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.