Skip to main content

Werken in IT, iets voor jou?

Altijd al gedacht aan een job in IT? Logisch als je kijkt naar de werkzekerheid, groeiopportuniteiten en het potentieel van de branche.

Maar het is niet aan iedereen besteed: je moet beschikken over technische kennis, analytisch vermogen en bereid zijn constant up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën.

Wil jij gratis testen of je klaar bent voor een eerste job in IT?

Doe hieronder de test 👇
🔍 Hoe werkt de test?

Bij de meeste IT-bedrijven begin je als IT’er op de servicedesk. Dit is de plaats waar IT-vragen en -problemen van klanten in eerste instantie worden verwerkt en opgelost.

Wij hebben deze test bij FLEXAMIT ontworpen om zo goed mogelijk in kaart te brengen hoe klaar jij bent voor een job op de servicedesk van een IT-bedrijf. Daarvoor zal je een twaalftal vragen beantwoorden die jouw technische basiskennis en manier omgang met klanten en eindgebruikers in kaart brengen.
Doordat sommige vragen open zijn, zullen jouw resultaten individueel beoordeeld worden en ontvang je dus individuele feedback. Helemaal kosteloos.

Er zijn 2 soorten vragen: open vragen en multiple choice vragen. Bij de multiple choice vragen is er telkens maar één juist antwoord.

De technische vragen zijn relatief basic, maar uiteenlopend. Je hebt best al wat kennis van netwerken, security en de moderne werkplek.

Nadat je de test hebt ingevuld en je contactgegevens hebt achtergelaten, bezorgen wij jou de resultaten via email.

 

✅ Voordat je start…

Er staat een tijdslimit van 30 minuten op de test. Zorg er dus voor dat je ergens gefocust en ongestoord de test kan afleggen.

Door de test af te leggen geef je uitdrukkelijk goedkeuring dat FLEXAMIT je mag contacteren over de resultaten van deze test of over werken in een IT-bedrijf. Geen zorgen, je zal daarom nog geen marketing mails van ons ontvangen.

Heb je nog vragen over de test? Stel deze gerust via jobs@flexamit.com.
Geen vragen meer? Dan is het tijd om te testen of jij klaar bent voor een carrière in IT!

 

Start de test!
👋 Wie is FLEXAMIT?

Wij zijn FLEXAMIT, een ambitieus IT-bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op de teller. Vanuit onze vestiging in Kontich bedienen wij klanten over heel België. Wij streven ernaar een echte IT-partner te zijn voor kmo’s, enterprises en non-profits.

Ons team bestaat vandaag uit 25 mensen en wij zijn vandaag op zoek naar IT-talent om ons groeiend team te versterken. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan de video hieronder.

💡FAQ – veelgestelde vragen


Is deze test echt kosteloos?

Ja. Deze test laat ons toe om zelf meer instroom te hebben voor onze eigen vacatures op onze service desk. Doordat kandidaten deze test invullen op onze website, komen ze alvast in contact met FLEXAMIT en zijn ze al meer geneigd om te solliciteren bij ons. Daarom kunnen we deze test gratis aanbieden.

Krijg ik een certificaat na het slagen van de test?

Nee, er is helaas geen certificaat. Deze test geeft een indicatie of jij klaar bent om vol zelfvertrouwen te solliciteren voor een eerste IT-functie. De test geeft enkel aan of jij al over de juiste mindset en basiskennis beschikt, maar geeft geen enkele garantie. Je zal ongetwijfeld nog een hele hoop on-the-job leren tijdens je eerste IT-ervaring.

Ik heb een gespecialiseerde IT-functie op het oog. Is deze test dan geschikt voor mij?

Deze test geeft enkel een indicatie of jij over de juiste mindset en basiskennis beschikt voor een eerste functie op een gemiddelde servicedesk van een IT-bedrijf. Daarom is ze niet geschikt om je te testen voor een gespecialiseerde IT-functie. Je kan de test afleggen, maar de resultaten gaan voor jou minder waardevol zijn.

Start de test!

Meer weten? Check onze vacatures, blogs of sociale media hieronder 👇

All rights reserved.