Skip to main content

HP Dragonfly – Lighter than air

FLEXAMIT adviseert de “lighter than air” design HP Elite Dragonfly laptop. De HP Elite Dragonfly is speciaal ontworpen voor de moderne professional en is een zeer veilige laptop. De laptop heeft een lange batterijduur en de mogelijkheid tot ingebouwde privacyscreen zodat uw werknemers productiever en veiliger kunnen werken, zowel onderweg als op kantoor. De HP Elite Dragonfly laptop is 13.3 inch en weegt ook nog eens minder dan 1kg.

MAAK INDRUK
Diamond-cut accenten en een indrukwekkende verhouding tussen het scherm en de behuizing.

Super licht en klaar om indruk te maken

Breng design, kracht en mobiliteit in balans met deze ultradunne, prachtige laptop met smalle randen. Deze lichte en compacte laptop is gemaakt voor de professional die behoefte heeft aan uitstekende prestaties onderweg.

De veiligste pc’s ter wereld

Veiligheidsfuncties zorgen voor een permanente, altijd werkende, krachtige beveiliging. Deze voortdurend evoluerende oplossingen beschermen je pc tegen dreigingen, van het BIOS tot de browser, op en onder het besturingssysteem.

Krachtige processor

Laat veeleisende bedrijfsapplicaties sneller werken met een 8e-generatie quad-core Intel® Core™-processor.

WERK OP ELKE LOCATIE
dankzij een lange accuwerktijd.
Blijf verbonden met de optionele Gbit-klasse 4G LTE4a en Wi-Fi 64b met Gbit-snelheid.
Intel® Core™ i7 vPro® processor

Breng design, kracht en mobiliteit in balans met deze ultradunne, prachtige laptop met smalle randen. Deze lichte en compacte laptop is gemaakt voor de professional die behoefte heeft aan uitstekende prestaties onderweg.

De HP Elite Dragonfly maakt je buitengewoon mobiel in de vorm van een prachtig ontworpen x360 laptop met touchfunctionaliteit.

Ongelooflijk licht

Diamond-cut accenten en een indrukwekkende verhouding tussen het scherm en de behuizing. Met vier veelzijdige gebruiksstanden kun je je werk doen, aantekeningen maken, materiaal delen en genieten van je vrije tijd.

Voor iedereen die vaak onderweg is

Behuizing van magnesium uit één stuk. Absoluut betrouwbaar en gecertificeerd volgens militaire normen, zodat je je laptop zorgeloos mee kunt nemen. Werk op elke locatie dankzij een lange accuwerktijd.

Iconische kleur

Stijl is belangrijk op het werk. Dragonfly Blue straalt elegantie uit en weerspiegelt je unieke persoonlijkheid.

Perfect samen met Microsoft 365

Voor de veeleisende kenniswerker die elke dag tot het uiterste wil gaan met de oplossingen die FLEXAMIT aanbiedt.

HP Elite Dragonfly kopen?

All rights reserved.